Csomagnet.hu
Belépés

Lépj be, hogy részed lehessen az igazi Csomagnet élményben!


vagy

Elfelejtetted a jelszavad?

Hozz létre felhasználói fiókot, mely számos előnnyel jár.


vagy

Van már felhasználói profilod? Bejelentkezés

GLS CSOMAGKÜLDÉS ÉS FUTÁR RENDELÉS

GLS CSOMAGKÜLDÉS ÉS FUTÁR RENDELÉS
Csomagot adnál fel belföldre vagy külföldre a GLS futárszolgálattal? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és rendeld meg a futárt pillanatok alatt!

Belföldre már: nettó 1 882 Ft-tól

Külföldre már: nettó 11 576 Ft-tól

Csomagküldés kalkulátor

1. csomag
cm
cm
cm
kg
1. csomag törlése

Adj fel egyszerre akár több csomagot, több címzettnek!

Töltsd ki a csomag adatokat és add fel még ma csomagjaid!

Hasonlítsd össze a futárcgek ajánlatait

GLS Futárszolgálat

Csomagod háztól házig szállítjuk belföldre és külföldre, az Európai Unió területére a GLS futárszolgálat közreműködésével. Belföldi csomagküldés esetén küldeményed felvételtől számított 24 órán belül kézbesítésre kerülhet. A nemzetközi közúti szállításnak köszönhetően, küldeményed felvételtől számított 5 munkanapon belül célba érhet, akár távolabbi országokba is. Küldeményed minden munkanapon fel tudjuk venni az ország bármely pontjáról, sorban állás nélkül.

Fizesd a feladás díját banki előre utalással és bankkártyával tudod rendezni belföldi csomagküldés esetén.


Külföldi csomagküldés igénybevételénél, a fuvar díját bankkártyával vagy banki előre utalással egyenlítheted ki.


Belföldi csomagküldés megrendelése esetén, használhatsz utánvét opciót is, melynek beszedett összege, kézbesítéstől számított 2 munkanapon belül a bankszámládra kerül.

GLS Csomagküldés előnyei

 • Megbízható háttér, csomagodat a GLS futárszolgálat szállítja!
 • Kedvezményes, garantált árak
 • Háztól házig szolgáltatás
 • Online díjkalkuláció, csomagküldés cimkenyomtatás nélkül
 • Belföldi és nemzetközi csomagküldés egyaránt
 • Bankkártyás és átutalásos fizetés a szolgáltatásért
 • Utánvét opció igénybevételi lehetősége
 • Opcionális értéknyilvántartás

GLS csomagküldés háztól házig

Nem csak az elismert futárcég weboldalán keresztül adhatod fel küldeményedet. GLS csomagküldést külföldre és belföldre ugyanúgy intézhetsz a Csomagnet segítségével! Weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen szánnod a csomagfeladás folyamatára: minden megadandó paraméter átláthatóan fel lesz sorolva neked, hogy ne neked kelljen azon tűnődnöd, hogy vajon mit hagyhattál ki.

Jogosan felmerülhet benned a kérdés, hogy konkrétan miért éri meg neked rajtunk keresztül intézni a csomagfeladást, amikor ezt ugyanúgy elvégezheted a GLS weboldalán is? Lényegében nekünk az a célunk, hogy a lehető legtöbbet spórolhass a pénzen és az időn is, amikor feladsz csomagot külföldre vagy belföldre. Ezért is hoztunk létre egy olyan felhasználó barát, online csomagfeladási felületet, ahol minden lépés egyértelmű, és minden szükséges információnak utánanézhetsz.

A Csomagnet weboldalán felesleges adminisztrációval sem pazaroljuk a drága idődet. Ha például GLS csomagküldésedet utánvéttel együtt rendelnéd meg, akkor különösen jobban tudsz járni, ha minket választasz. Más futárcégek weboldalain ugyanis legtöbbször egy külön formanyomtatványt is el kell küldened (meg kinyomtatnod a futárnak) a csomagfeladás napján, hogy érvényes legyen a megrendelésed. Nálunk egy GLS utánvétes csomagküldés csupán abból áll, hogy a megrendelésénél bejelölöd az „utánvét” mezőt, begépeled az utánvét összegét, és megadod azt a bankszámlaszámot, ahova utalhatjuk a pénzt. Ennyi, meg is vagy!

A regisztráció nálunk egyáltalán nem kötelező, ha csupán egyszer szeretnél meglepni valakit egy küldeménnyel, akkor ehhez semmilyen személyes adatot nem kell megadnod, végül is így a leggyorsabb. Ugyanakkor, ha gyakran tervezel csomagot küldeni külföldre vagy belföldre, vagy netán fontos ügyfélnek kell majd fontos dokumentumokat küldened, akkor hosszú távon jobban járhatsz, ha mégis regisztrálsz. Itt is csak annyi a célunk, hogy neked legyen praktikusabb: a GLS csomagküldésnél a nyomonkövetés különösen hasznos tud lenni, amikor helyzetjelentést kérnek tőled a csomagról.

AKTUÁLIS GLS CSOMAGKÜLDÉS ÁRAK

Weboldalunk GLS csomagküldés kalkulátorként is tud működni. Ez annyit jelent, hogy amikor begépeled a küldeményednek a paramétereit, és rákattintasz a „kalkulálok” gombra, akkor automatikusan megmutatjuk neked az aktuális GLS csomagküldési díjakat. A Csomagnet weboldalán tehát egy helyen megnézheted, hogy milyen árakon intézheted el a csomagfeladásodat anélkül, hogy tíz másik oldalán kellene böngészned.

Ahogy azt korábban is írtuk, számunkra nem csak az a fontos, hogy az időn tudjál spórolni, hanem a pénzen is, ebben segít a GLS egyszerű árképzés. Nálunk pontosan ezért mindig olcsóbban találhatod meg ugyanazt a GLS csomagszállítási szolgáltatást, mint a futárcég weboldalán. Ez egyáltalán nem azért van, mert kevesebbet adnánk a minőségre, hiszen ugyanúgy a GLS intézi majd a csomagküldésedet belföldre vagy külföldre. Egyszerűen rengeteg rendelést tudunk közvetíteni a partnerünknek, és ezért mennyiségi alapon tudunk neked alacsonyabb árakat nyújtani!

GLS csomagpontra történő szállítás

Amint megadtad a csomagküldéshez szükséges adatokat, és kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb árat, a következő munkanapon már meg is kezdik a csomagod szállítását az általad kiválasztott GLS csomagpontba. Tehát tulajdonképpen ugyanúgy, mint a Pick Pack Pont esetében, saját időbeosztásod szerint veheted majd át a csomagot, amikor éppen ráérsz.

A szolgáltatásnak több előnye is van:

 • A GLS országos lefedettségét azt is mutatja, hogy Magyarországon több mint 850 GLS csomagpont közül választhatsz.
 • GLS csomagpont kereső segíti a könnyebb feladást, válaszd a hozzád legközelebbi GLS csomagpontot.
 • A címzett (akár te vagy az, akár nem) minden esetben kap majd egy e-mail értesítést, amiből meg tudja, hogy pontosan mikor adta le a futár a küldeményt a GLS csomagpontban. Így amint megérkezett a csomagod, rögtön tudni fogsz róla, és onnantól kezdve már csak rajtad áll, hogy mikor mész érte.
 • Azért, hogy még kényelmesebb legyen számodra a csomagod átvétele a GLS csomagpontban, hosszabb, és rugalmasabb nyitvatartási idővel működnek.

GLS EuroStandard: külföldi csomagküldés

A GLS egész Európában szállít naponta iszonyú mennyiségű csomagokat, úgyhogy ha külföldi csomagküldést intéznél a Csomagnet weboldalán, biztos lehetsz abban, hogy ezzel a szolgáltatással megbízható nemzetközi csomagszállításban fogsz részesülni.

A partnerünk hálózata által lefedett országokat modern elosztó központok, és pontosan koordinált, ütemezett csomagszállítások kapcsolják össze. A hazánkhoz közelebbi országokba várhatóan 24-48 óra alatt fog megérkezni a csomagod, a távolabbi európai országokba pedig átlagosan 48-96 órát (azaz 2-4 munkanapot) kell majd várnod, hogy megérkezzen a címzetthez a küldemény. Ugyanakkor azt is tartsd észben, hogy ezek az átfutási idők inkább tájékoztató jellegűek: külföldi csomagfeladásnál ugyanis a nagyobb távolságokból adódóan mindig nehezebb pontosan becsülni.

GLS Express: belföldi csomagküldés

A GLS megbízható alapterméke belföldi csomagfeladáshoz: partnerünk gyors és színvonalas szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik csomagszállítást intéznének Magyarországon belül. A GLS Express viszont nem vonatkozik az egyéb export forgalomban továbbított csomagokra.

Ennek a szolgáltatásnak is több előnye van:

 • A GLS háztól házig intézi a csomagküldésedet.
 • A belföldi csomagfeladást követően garantáltan 1 munkanap alatt kézbesíti a küldeményedet.
 • Ha regisztrálsz a Csomagnet weboldalára, akkor a belföldi csomagod nyomon követésére is lesz lehetőséged.
 • Partnerünk automatikus kárfedezetet biztosít neked, maximum 50.000 Ft értékig.
 • Sikertelen kézbesítés esetén ingyenesen tesz második próbát a futár.
 • A csomag mérete számít, maximum 300cm lehet a körmérete.

Azt sem árt tudnod, hogy két külön GLS ügyfélszolgálatot kereshetsz fel: a feladók 07:00-19:00, a címzettek pedig 07:00-20:00 között kereshetik fel a Csomagnet partnerét. Nincs mennyiségi korlát belföldi csomagküldésnél. Ráadásul, ahogy a korábban felsorolt előnyök között is olvashattad, a csomagfeladástól számított szállítási idő garantáltan 1 munkanap, és sikertelen kézbesítés esetén a második próbálkozás és a visszaszállítás is díjmentes!

A GLS Hungary „garantáltan másnapra” szolgáltatása ráadásul pénzvisszafizetési garanciával is jár. Ez annyit jelent, hogy ha a partnerünk saját hibájából nem tudja betartani azt az ígéretét, hogy már a következő munkanapon, 17:00-ig kézbesíti a csomagodat Magyarország bármely részére, akkor haladéktalanul visszafizeti neked a csomagszállítás költségét. Ezért is partnerünk törekszik minden esetben 24 órán belül kézbesíteni a küldeményeket.

Ebből is láthatod, hogy mennyire színvonalas és megbízható szolgáltatásra törekszik a GLS belföldi csomagküldésnél is. A gyors szállítás mellett így extra biztonságra is számíthatsz: valóban azt kapod, amiért fizettél. Ha pedig nem, akkor már vissza is utalják neked a pénzt!

Azonban azt se felejtsd el, hogy ezzel a pénzvisszafizetési garanciával csak akkor élhetsz a belföldi csomagküldések esetében, ha valóban a GLS Hungary hibája miatt késett a küldeményed kézbesítése. A félreértések elkerülése végett összegyűjtöttük, hogy milyen helyzetekben nem vonható felelősségre a partnerünk. Az ilyen eshetőségek két fő csoportra oszthatók: amikor a feladó/címzett akaratlanul is hibát ejt feladásnál/átvételnél, és amikor úgynevezett „vis maior”, azaz előre nem látható, elháríthatatlan akadályok nehezítik meg a munkavégzését.

Amikor a feladó/címzett miatt lassul a belföldi csomagküldés:

A GLS CSOMAGFELADÁSOK MÖGÖTTI TÖRTÉNET

A GLS (General Logistics Systems = Általános Logisztikai Rendszerek) partnerünk a DPD-hez képest valamelyest „fiatalabbnak” számít, hiszen a cég „csak” 1999-ben jött létre. Viszont annál gyorsabban kezdett terjeszkedni létrejötte után: csupán pár évre volt szüksége, hogy stabil hálózatot építsen ki Európában. Csak hogy lásd, milyen dinamikusan fejlődött partnerünk: az első öt évben Németország, Írország, Ausztria, Dánia, Hollandia, Franciaország, Belgium, Spanyolország, Szlovénia, Olaszország, Lengyelország, Finnország, Norvégia, Görögország, Ciprus, és Svájc is csatlakozott a GLS hálózatához! Magyarország pedig már a cég születését követő hatodik hónapban csatlakozott partnerünk lefedettségéhez.

A GLS hálózata mára már 41 európai országra és 8 államra terjed ki az USA-ban. Partnerünk számos országban saját vállalatot alapított, több helyen teljesen önálló hálózatokkal, amelyek azonnal teljes körű tevékenységet folytathattak: ilyen a GLS Hungary is. Partnerünk 43 depóval és 1 csomagirányító központtal hazánk egész területét lefedi. Ennek a jól felépített hálózatnak köszönhetően tud a GLS ilyen gyors teljesítményt nyújtani, hiszen ahogy olvashattad korábban is, a belföldi csomagküldést a feladástól számítva 24 óra alatt lebonyolítja.

A GLS a lehető legmodernebb technológia alkalmazásával tud megfelelni a cég által felállított szigorú minőségi normáknak, a főváros mellett működő központ pedig nemzetközi csomagirányítóként is működik. Teljesen mindegy, hogy magánszemélyként vagy cégként keresed fel a Csomagneten a GLS szolgáltatásait, az eseti csomagküldésektől kezdve a rendszeres, nagy mennyiségű küldeményekig minden igénynek képes eleget tenni.

Többi partnerünkhöz hasonlóan a GLS is sokat ad a társadalmi felelősségvállalásra és a környezetünk védelmére. A csomagküldő szolgáltató célkitűzései között a rászorulóknak történő segítségnyújtás is szerepel, így a hálózatához tartozó vállalatok különféle jótékonysági akciókban vesznek részt: ingyenesen szállít csomagokat gyermekjóléti szervezeteknek, szponzorálással pedig helyi óvodákat, iskolákat, és kórházakat támogat.

A GLS CSOMAGPONT HÁLÓZAT - RUGALMAS KÉZBESÍTÉS

Válasszd a majdnem 1000 GLS csomagpont közül, a címzettednek leginkább megfelelő GLS csomagpontot. Add fel csomagod, a feladóhoz házhoz fog érkezni a GLS futárszolgálat munkatársa. Amint megadtad a csomagküldéshez szükséges adatokat, és kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb árat, a következő munkanapon már meg is kezdi a GLS csomagod felvételét, majd a következő munkanapon az általad kiválasztott GLS csomagpontba kerül a csomag, ahol a címzetted a csomagpont nyitvatartási idejében tetszőleges időpontba veheti át 7 napig. A címzett a saját időbeosztása veheti majd át a csomagot, amikor éppen ráér, a feladónak pedig nem kell a GLS csomagpontban utazni, ő otthon várhatja a futárt, rugalmas időpontban átveheti csomagját.

A csomag mérete számít, súlya maximum 20kg lehet csomagpont esetén, a maximális utánvét összege 500.000 Ft.

Weboldalunkon a csomagpontos feladást GLS csomagpont kereső segíti, hogy könnyen megtaláld a hozzád legközelebbi GLS csomagpontot.

Egyszerű árképzés jellemzi a szolgáltatást.

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express COR

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Csomagpont

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Postahelyről Posta pontokba

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Posta pontról Házhoz

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express

felvételtől számított 1 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 09:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 09:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 10:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 10:00-ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 12:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 12:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a DPD

Külföld Classic Export

2-9 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Külföld EuroStandard

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Külföld Csomagpontból házhoz

feladástól számított
3-9 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Economy Express

2-6 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a DPD

Import Classic Import

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Economy Express

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Import EuroImport

1-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a Pick Pack Pont

Belföld Csomagpont

Szállítás
Csomagpontból csomagpontba
2-4 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Belföld Csomagpont

feladástól számított
2-7 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Economy Export

2-8 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Priority Export

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Express Saver háztól házig

felvételtől számított
1-5 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Standard háztól házig

felvételtől számított
2-6 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!