Belépés

Lépj be, hogy részed lehessen az igazi Csomagnet élményben!


vagy

Elfelejtetted a jelszavad?

Hozz létre felhasználói fiókot, mely számos előnnyel jár.


vagy

Van már felhasználói profilod? Bejelentkezés

BLOG AKTUALITÁSOK

COVID-19 koronavírus következményei a csomagszállításban

A koronavírus által kialakult helyzet miatt egyes országokba történő szállítások esetlegesen késést szenvedhetnek. A cikket folyamatosan frissítjük!
Bővebben

MPL csomagkézbesítési idő - gyors csomagszállítás kedvező áron

Az MPL csomagkézbesítési idő roppant kedvező, és a szolgáltatások is pénztárcabarát áron érhetők el. Fontos csomag esetén tehát kitűnő választás lehet számodra a futárszolgálat! Tudj meg többet az MPL szolgáltatásairól és a várható kézbesítési időkről!
Bővebben

Gödöllői csomagautomata - egyszerű és gyors átvétel a posta jóvoltából

A gödöllői csomagautomata gyors és biztonságos csomagátvételt biztosít mindenki számára. Nem kell bemenned Budapestre azért, hogy Posta Csomagautomatán keresztül vedd át a küldeményedet. Tudj meg többet a gödöllői csomagautomatáról, és ismerd meg jobban a Posta Csomagautomaták előnyeit és használatát!
 
Bővebben

Ezért jó választás a Magyar Posta csomagfeladás szempontjából

Ha kézbesítendő küldeményed van, a Magyar Posta csomagfeladás szempontjából kedvező és egyszerű megoldást biztosíthat számodra. Többféle szolgáltatás között válogathatsz, és rengeteg feladási hely áll rendelkezésedre országszerte. Íme egy kis ismertető róla!
Bővebben

Kövesd nyomon küldeményed egész útját a GLS csomagkereső segítségével!

Ha gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne nyomon követni csomagod útját, imádni fogod a GLS csomagkereső rendszerét. Akár feladó, akár címzett vagy, nagy hasznodra válhat ez a funkció. Feladóként pontos tájékoztatást adhatsz a címzettnek csomagja hollétéről. Ez különösen akkor előnyös, ha sürgős a küldemény, vagy ha egy fontos ügyféllel van dolgod. Ha pedig te magad vagy a címzett, nem kell azon aggódnod, hogy elkeveredett valahol a csomagod.
Bővebben

Csomag küldése postán - válogass többféle szolgáltatás között!

A csomag küldése postán régen sok macerát jelentett, hiszen el kellett cipelni a küldeményt a postára, ahol hosszú sorokat kellett végigállni. Ma már azonban otthonod kényelméből is megrendelheted az MPL különböző szolgáltatásait! Ebben a cikkben megismerheted ezeket, illetve megrendelésük legegyszerűbb módját.
Bővebben

Ismerd meg a Magyar Posta nyomkövető rendszerét!

A Magyar Posta nyomkövető szolgáltatása egy nagyon hasznos funkció, amelyet elérhetsz a posta.hu-n, illetve a Magyar Posta mobil applikációjában egyaránt. Ennek segítségével bármikor megtekintheted küldeményed aktuális állapotát, illetve végigkövetheted egész útját a gyűjtéstől egészen a kézbesítésig.
Bővebben

A Magyar Posta csomagszállítás szolgáltatásai

A Magyar Posta csomagszállítás szolgáltatásai kedvező és kényelmes megoldást nyújtanak küldeményed feladásához. Országszerte rengeteg Postahely es PostaPont áll a rendelkezésedre, emellett számos hasznos előnnyel is élhetsz. Ismerd meg jobban a különböző szolgáltatásokat!
Bővebben

Csomagátvétel PostaPont csomagautomata segítségével

A PostaPont csomagautomata egyszerű és gyors megoldást biztosít csomagod átvételére. Ha emellett szeretnéd kényelmesen és biztonságosan is intézni az átvételt, tökéletes választás lehet számodra. Ismerkedj meg vele cikkünkön keresztül!
 
Bővebben

Ismerd meg a Magyar Posta, PostaPont csomagkövetés szolgáltatását

Próbáld ki a Magyar Posta, PostaPont csomagkövetés szolgáltatását! Ennek köszönhetően bármikor megtekintheted küldeményed aktuális helyzetét, valamint a teljes útját a felvételtől a kézbesítésig. Ezt az ingyenes funkciót elérheted a posta.hu-n és a Posta mobil applikáción egyaránt. Íme egy kis betekintés a szolgáltatásba!
 
Bővebben

Ismerd meg a Magyar Posta „csomagküldés utánvéttel” szolgáltatását

A Magyar Posta „csomagküldés utánvéttel” szolgáltatása előnyös és biztonságos lehetőséget nyújt arra, hogy küldeményedet eljuttasd a címzettnek. Ebből a cikkből kiderítheted, hogy hogyan rendelheted meg ezt a szolgáltatást a legegyszerűbben, illetve néhány fontos információról és előnyről is olvashatsz. 
 
Bővebben

Miért előnyös a PostaPont használata csomagküldéshez? Íme a válasz!

Ha kényelmesen és egyszerűen szeretnéd intézni csomagod feladását vagy átvételét, ismerd meg a PostaPont használatát. A kényelem mellett számos előnnyel is élhetsz, és ami a legfontosabb: nem neked kell az átvételhez igazodnod, hanem te igazíthatod azt a saját napirendedhez.
Bővebben

Túlméretes csomagszállítás különböző futárcégeknél

Ha nagy méretű vagy nagy súlyú csomagot tervezel feladni, mindenképp nézz rá a különböző futárszolgálatok méret- és súlyhatáraira. Túlméretes csomagszállítás esetén ugyanis pótdíjat számolhatnak fel a partnereink. Küldeményed akkor minősül túlméretesnek, ha átlépi a futárcég maximális korlátozását. 
 
Bővebben

Tájékozódj csomagod hollétéről a GLS nyomkövető segítségével!

Ha fontos csomagot vársz, vagy esetleg te adtál fel egyet, imádni fogod a GLS nyomkövető opciót! Ezzel a szolgáltatással nyomon követheted küldeményed egész útját. Fealdóként pontos tájékoztatást adhatsz a címzettnek csomagja hollétéről.
Bővebben

DPD futárszolgálat - csomagküldés magas színvonalon

A DPD futárszolgálat csomagküldés esetén kitűnő választás lehet számodra, ha minőségi szolgáltatást keresel kedvező árak fejében. Mind belföldre, mind külföldre, az Európai Unió egész területére rendelhetsz szállítást háztól házig, legfeljebb öt munkanapos tranzitidővel.
 
Bővebben

Csomagküldés az USA területére néhány perc alatt

A csomagküldés az USA területére még sosem volt ilyen egyszerű! Mindössze néhány kattintásra van szükség, és már várhatod is a futárt, hogy akár már aznap útnak indítsa küldeményedet Amerikába! 
 
Bővebben

Gyors csomagküldés Svájc bármely településére kedvező áron!

Csomagküldés Svájc bármely településére gyorsan és kedvező áron? Nem lehetetlen! A Csomagnet.hu kényelmes és egyszerű megoldást biztosít a svájci csomagok feladásához. Küldeményedet 1-5 munkanap alatt kézhez kaphatja a címzett. 
 
Bővebben

Csomagátvétel a GLS-nél kényelmesen és praktikusan

Ha a lehető legkényelmesebben szeretnéd intézni rendelésed átvételét, a GLS futárszolgálat kitűnő választás lehet számodra. A csomagátvétel a GLS-nél több módon is kivitelezhető, így kiválaszthatod a napi rutinodhoz leginkább igazodó opciót.
Bővebben

Irodánk új helyre költözik!

Ezúton szeretnénk partnereinket és ügyfeleinket tájékoztatni, hogy cégünk Almádi utcai irodája új helyre költözik.
Bővebben

100 kg feletti csomagküldés - indítsd el otthonodból online!

Egy kisebb küldemény feladásával még könnyen megbirkózik az ember, na de a 100 kg feletti csomagküldés már komplikáltabb lehet. Szerencsére van rá megoldás, hogy ezzel se kelljen sokat bajlódnod. Oldalunk egyszerű, gyors és kényelmes feladást biztosít számodra nagy súlyú csomag esetén is.
 
Bővebben

Csomagküldés repülővel - extrém gyors megoldás

Bizonyára senki számára sem kérdéses, hogy a csomagküldés repülővel a leggyorsabb. Ha sürgős küldeményed van kint élő rokonaid, barátaid, netalán egy fontos ügyfél számára, ne habozz a légi úton történő szállítás mellett dönteni.
Bővebben

Mennyibe kerül egy csomag feladása? Minden infó egy helyen!

Manapság már nagyon egyszerűen adhatunk fel csomagot: nem kell a postára fáradni, nem kell hosszasan sorban állni, nem kell sok pénzt kiadni a szállítási díjért. Akár az otthonunkból intézhetjük az egész csomagfeladást, nincs kockázat, csak gyors kézbesítés. Nézzük, mennyibe kerül egy csomag feladása a népszerű futárszolgálatoknál!
Bővebben

Csomagküldés Erdélybe percek alatt

Ha élnek Erdélyben rokonaid, barátaid, bizonyára szívesen küldenél egy kis csomagot nekik. Ha egy vállalkozó vagy, és fontos ügyfelekkel tartasz kapcsolatot Erdélyben, minden bizonnyal elkerülhetetlen számodra, hogy küldeményt adj fel nekik. A csomagküldés Erdélybe nálunk pár perc alatt véghez vihető.
Bővebben

Ha nehéz a küldemény – ezt kell tudni az 40 kg feletti csomagszállításról!

Előfordul, hogy olyan csomagot szeretnénk valakinek eljuttatni, aminek a súlya nem csekély, akár meg is haladja a normál csomagszállítási súlytartomány értékét a legtöbb futárszolgálatnál. Természetesen ilyen esetben sem maradunk kézbesítő nélkül! Összefoglaltuk, hogy milyen lehetőségek adottak 40 kg feletti csomagszállítás esetén!
Bővebben
A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Classic

felvételtől számított
1-2 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Delta

felvételtől számított
1-3 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Csomagpont

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Postahelyről Posta pontokba

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Posta pontról Házhoz

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express

felvételtől számított 1 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 09:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 09:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 10:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 10:00-ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 12:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 12:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a DPD

Külföld Classic

2-7 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Külföld EuroStandard

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Külföld Csomagpontból házhoz

feladástól számított
3-9 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Economy Express

2-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a DPD

Import Classic

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Economy Express

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Import EuroImport

1-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a Pick Pack Pont

Belföld Csomagpont

Szállítás
Csomagpontból csomagpontba
2-4 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Belföld Csomagpont

feladástól számított
2-7 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Belföld Csomagpontból házhoz

feladástól számított
2-7 munkanapos szállítás