Csomagnet.hu
Belépés

Lépj be, hogy részed lehessen az igazi Csomagnet élményben!


vagy

Elfelejtetted a jelszavad?

Hozz létre felhasználói fiókot, mely számos előnnyel jár.


vagy

Van már felhasználói profilod? Bejelentkezés

TNT CSOMAGKÜLDÉS, FUTÁR RENDELÉS

TNT CSOMAGKÜLDÉS, FUTÁR RENDELÉS
Csomagot adnál fel belföldre vagy külföldre a TNT futárszolgálattal? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és rendeld meg a futárt pillanatok alatt!

Belföldre már: nettó 4 900 Ft-tól

Külföldre már: nettó 9 729 Ft-tól

Csomagküldés kalkulátor

1. csomag
cm
cm
cm
kg
1. csomag törlése

Adj fel egyszerre akár több csomagot, több címzettnek!

Töltsd ki a csomag adatokat és add fel még ma csomagjaid!

Hasonlítsd össze a futárcgek ajánlatait

TNT Futárszolgálat

Csomagod háztól házig szállítjuk belföldre és külföldre a TNT futárszolgálat közreműködésével. Küld csomagod akár az Európai Unió területén kívülre, kisebb adminisztrációért cserébe, még a küldemény vámoltatását is ránk bízhatod.
Belföldi csomagküldés esetén, küldeményed a feladás napjától számított egyetlen munkanap alatt kézbesítésre kerülhet.
Külföldi csomagküldés esetén választhatod a légi úton történő extrém gyors TNT Express szolgáltatást, mellyel elérheted azt, hogy küldeményed akár 1 munkanap alatt célba érjen, bárhol a világban. Küldeményeidet akár 6 millió forint összeghatárig bebiztosíthatod a TNT Értékbiztosítási szolgáltatással. Aznapi felvét szolgáltatás igénybevétele esetén a futár még a megrendelés napján felveszi csomagod, hogy az minél gyorsabban a címzetthez kerülhessen. Az 1H szolgáltatással nem kell várnod a futárt egész nap, ugyanis elküldjük neked, hogy a futár mikor érkezik a csomagért.

TNT csomagküldés előnyei

  • Megbízható háttér, csomagodat a TNT futárszolgálat szállítja!
  • Kedvezményes, garantált árak, rejtett költségek nélkül
  • Háztól házig szolgáltatás, akár 1 munkanapos szállítással
  • Online díjkalkuláció
  • Banki átutalás vagy bankkártyás fuvardíj fizetés online megrendeléskor
  • Csomagfelvétel a megrendelés napján (irányítószámfüggő)
  • Értékbiztosítási lehetőség 6 000 000 Ft értékig

TNT CSOMAGKÜLDÉS KÜLFÖLDRE ÉS BELFÖLDRE

Amennyiben csomagküldésedet a TNT Express-szel intéznéd, akkor ezt nem csak a nemzetközi futárcég weboldalán teheted meg. Extrém gyors, légi úton történő külföldi csomagfeladást, és akár 1 munkanapon belül is lezajló belföldi csomagszállítást ugyanúgy megrendelhetsz a Csomagneten! Online csomagfeladási felületünkön minden szükséges információt megtalálhatsz ahhoz, hogy akár perceken belül fel is add a rendelésedet.

És hogy miért éri meg neked jobban, ha rajtunk keresztül intézned a TNT csomagküldésedet, amikor ugyanúgy felkereshetnéd a futárszolgálat saját weboldalát? Nos, alapvetően mi abban tudunk neked leginkább segíteni, hogy minél kevesebb időt és pénzt kelljen szánnod a belföldi és külföldi csomagfeladásra. Ezért is alakítottuk ki úgy a weboldalunkat, hogy minden megadandó adat egyértelmű, és átlátható legyen. Így máris sokkal gyorsabban végigmehetsz a csomagfeladás folyamatának lépésein.

Arról nem is beszélve, hogy felesleges adminisztrációs körökkel sem fogjuk rabolni az idődet. Utánvétes TNT csomagküldésnél például automatikusan létrejön a formailag megfelelő címke a csomagodhoz, így még azzal sem kell plusz egy kört futnod, hogy ezt kézzel címzed. Csupán írd be a küldeményednek a paramétereit és a címet, mi ez alapján generálunk neked egy címkét, amit már csak ki kell nyomtatnod. Ezen kívül nem lesz szükséged semmilyen más külön dokumentumra. A TNT csomagküldésnél egyszerűen jelöld be az utánvét mezőt, írd be az utánvét összegét (az áru és/vagy a szállítás ellenértéke), és add meg azt a bankszámlaszámot, ahova szeretnéd, hogy utaljuk az összeget. Kész, ezzel már meg is rendelted a TNT csomagfeladásodat!

És hogy kell-e mindehhez regisztrálnod? Egyáltalán nem. Ahogy az előbb is írtuk, nekünk az a célunk, hogy időt spórolhass a TNT csomagküldéseddel, főleg ha csak egyszer tervezel feladni valamit valamelyik távoli ismerősödnek vagy kint élő rokonodnak. Ugyanakkor hosszú távon a regisztrációval még több időt tudsz spórolni, különösen, ha gyakran tervezel csomagot küldeni, vagy netán valamelyik ügyfeledhez szeretnél eljuttatni egy kulcsfontosságú dokumentumot. Mivel minden már megadott adatot letudsz menteni a weboldalukon, így következő alkalommal nem kell ismét begépelned mindent, ha ugyanolyan paraméterekkel rendelkező csomagot adnál fel ugyanarra a címre.

Már csak ezért is érdemes rajtunk keresztül intézned TNT csomagküldésedet külföldre és belföldre!

AKTUÁLIS TNT CSOMAGKÜLDÉS ÁRAK

Egy TNT csomagküldés ára mindig a küldeményed paramétereitől függ. Nálunk ezt nagyon könnyen megnézheted: miután megadtál minden szükséges adatot a csomagod feladásához, egyszerűen kattints a „kalkulálok” gombra, és rögtön látni fogod, hogy jelenleg milyen árakon tudod elintézni a TNT csomagküldésedet.

És amiért még különösen megéri rajtunk keresztül megrendelned a csomagodat: nálunk a TNT csomagküldés árak mindig alacsonyabbak lesznek, mint a futárszolgálat saját weboldalán. Ne aggódj, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy kevesebbet adnánk a minőségre, hiszen ugyanúgy a TNT szállítja majd a csomagot külföldre vagy belföldre. Egyszerűen rengeteg rendelést tudunk közvetíteni a weboldalunkról a futárcégnek, és ebből adódóan olcsóbb csomagszállítási díjakat tudunk neked nyújtani.

Magyarul ugyanazt a megbízható TNT csomagküldést rendelheted meg, csak olcsóbban!

EZEKET A TNT CSOMAGKÜLDÉSI SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉRHETED EL A CSOMAGNETEN
Partnerünk közúti és légi szállítási szolgáltatásokat kínál Európában, Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten, és az ázsiai csendes-óceáni térségben.

TNT Express: belföldi csomagküldés

A Csomagneten a TNT Express szolgáltatása tökéletesen meg fog felelni az igényeidnek. Nem kell majd egész nap készenlétben állnod a futár érkezése miatt, hiszen mi majd elküldjük neked, hogy mi az a pontos intervallum, amikorra várhatod a TNT munkatársát! Ráadásul küldeményedre tudsz kötni értékbiztosítást is (akár 6 millió forint összeghatárig) az esetlegesen felmerülő károk ellen. Ha a lehető leggyorsabb csomagszállítást szeretnéd, akkor még akár aznapra is megrendelheted a csomagfeladásodat, hogy már a következő munkanapon a címzettnél lehessen a küldeményed.
TNT belföldi csomagküldésnél 70 kg-ig adhatod fel az előírásoknak megfelelően becsomagolt küldeményedet. Ha pedig 70 kg feletti csomagot adnál fel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot további belföldi csomagküldési árajánlatokért!
Extra gyors és biztonságos belföldi csomagküldést nyújt a TNT Express, viszont ne felejtsd el, hogy utánvétes beszedési lehetőséget nem kérhetsz ehhez a szolgáltatáshoz, és, hogy kizárólag online bankkártyás fizetéssel, illetve banki átutalással rendezheted ennek a díját.

TNT Economy Express és Express Export: külföldi csomagküldés

Az Economy Express közúton, az Express Export pedig légi úton történő csomagszállítást takar. Ez utóbbinál aligha találhatsz gyorsabb csomagküldést külföldre: a TNT akár 1 munkanapos kézbesítést is tud garantálni Európa bármelyik országába. A TNT Express belföldi csomagküldéshez hasonlóan mindkét szolgáltatás esetén kérhetsz értékbiztosítást, megadhatod a csomag felvételének időpontját, és akár a megrendelés napján is sor kerülhet a külföldi csomagod feladására.

Ugyanúgy, mint a belföldi csomagszállítás esetében, ezt a TNT szolgáltatást is csak online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással fizetheted ki.

Felvételi határidők TNT csomagküldési szolgáltatások esetén

Bármilyen TNT csomagküldési szolgáltatás esetében, amennyiben munkanapokon 19:00 óráig leadod a megrendelést ÉS kifizeted a megrendelt szolgáltatást, a futár az azt követő munkanapon jelentkezik az általad megadott feladói címen a csomag felvételéért.

Vannak viszont olyan települések is (ezt a megrendelés során jelezni fogjuk neked), ahol ha még aznap 14:00 óráig leadod is kifizeted a megrendelésedet, akkor már a megrendelés napján biztosítja neked partnerünk a belföldi vagy külföldi csomagod feladását. Így akár már a feladást követő munkanapod is megérkezhet a küldeményed a címzetthez!

Amit a nem halmozható küldeményekről tudnod kell

TNT csomagküldésnél vannak olyan küldemények, amelyek vagy valamilyen tulajdonságuk (alakjuk, tartalmuk, vagy netán hiányos csomagolás), vagy a feladó külön kérése alapján nem halmozhatónak számít. Ez annyit jelent, hogy az ilyen küldeményekre nem rakható más csomag. Előfordulhat, hogy a csomagküldő partnerünk felárat is számít emiatt és különös odafigyeléssel történik majd a szállítás, hogy ne essen baja a nem halmozható csomagnak, vagy, hogy ne tegyen kárt más csomagokban.

A TNT jelenlegi díjszabása szerinti ez a felár belföldi csomagküldés esetén: 13 990 Ft + ÁFA, külföldi csomagküldés esetén pedig 46 650 Ft + ÁFA. Ha netán nem vagy benne biztos, hogy a csomagod halmozhatónak számít-e vagy sem, akkor nyugodtan keress fel minket elérhetőségeinken!

Segítségül összeírtunk neked egy pár tippet a küldeményeid becsomagolásához, hogy halmozható maradhasson a csomagod, és ne kelljen feleslegesen felárat fizetned emiatt:
Doboz nélküli küldemények. A nagyméretű, csomagolás nélküli küldeményeket mindig pántold a palettához! Ezt követően fából védőkeretet készíthetsz köréjük, vagy szimplán leboríthatod őket egy dobozzal. Ha vannak olyan éles peremek, amik ebből kilóghatnának, akkor azokat párnázd ki.
Csövek. A nehéz hengereket is mindig rögzítsd a palettához! Arra is figyelj, hogy ne lógjanak ki a paletta széléből, a palettáknál pedig arra ügyelj, hogy egymásra lehessen őket pakolni: így lesz ugyanis halmozható küldemény a csomagodból! Ha könnyebb cső alakú küldeményeid lennének, akkor azokat három szögletű szállítócsőbe is csomagolhatod.
Éles és/vagy kiálló részek. Ha éles részekkel rendelkező tárgyakat szeretnél becsomagolni, akkor mindig párnázd ki azokat, mielőtt még a dobozba raknád őket! Arra is legyél figyelmes, hogy a dobozból ne lógjon ki semmi, ugyanis így sérülést okozhat más csomagokban is a küldeményed: pontosan ezért nem lesz halmozható. Ha szükség van rá, akkor használj még nagyobb dobozt, vagy akár palettát!

A TNT CSOMAGFELADÁSOK TÖRTÉNETE A 40-ES ÉVEKIG NYÚL VISSZA

A második világháború vége után 1 évvel alkotta már meg a céget az ausztrál Ken Thomas. A „Thomas Nationwide Transport” néven futó vállalatnak ekkor még csupán egy darab teherautója volt! 1950-ben pedig Peter Abeles, aki bár Bécsben született, de Budapesten nőtt fel, megbarátkozott egy másik magyar bevándorlóval, George Rockey-val, és két darab használt teherautó megvételével megalapították a szintén csomagszállítással foglalkozó „Alltrans”-ot.

Ez az információ azért jelentős, mert 1967-ben összeolvadt a két cég, és az 1980-as évekre már olyan szinten bővült a cég, hogy már 180 különböző országba is szállítottak csomagokat. Tulajdonképpen három darab teherautótól eljutottak odáig, hogy a világ második legnagyobb közlekedési birodalmává fejlesszék a céget: a TNT már ekkor is intézett nemzetközi csomagszállításokat közutakon, vasutakon, de már tengeri és légi közlekedésben is otthonos volt. Olyan szinten, hogy a TNT lett az első csomagküldő vállalat, ami saját repülőgépeket is vásárolt, továbbá saját dedikált flottájával létrehozta az első páneurópai éjszakai szolgáltatást is.

A TNT csomagszállítások lefedettsége csak még inkább nőt, amikor 2015-ben a világhírű FedEx felvásárolta a céget, hogy kihasználja a cég erőforrásait európai terjeszkedéséhez. A jelenleg holland székhelyű nemzetközi vállalat több mint 60 országban végez teljes tulajdonú tevékenységet, és több mint 200 országba intéz csomagküldéseket, és 58 000 embernek biztosít munkahelyet világszerte. A TNT szolgáltatásait a lehető legnagyobb bizalommal veheted igénybe a Csomagnet weboldalán: ha a legjobb áron szeretnél csomagot küldeni a világ egyik leggyorsabb futárszolgálatával, ami akár 1 munkanap alatt is eljuttatja a csomagodat külföldre, akkor nem kell tovább keresned!

Ahogy a partnergárdánk többi tagjánál is, a TNT Express-nél is kiemelt szerepet kap a társadalmi felelősségvállalás.

A TNT a „biztonságos járművekhez, a biztonságos vezetéshez, és a biztonságos szállításhoz” tartja magát, azaz a közúti biztonságot veszélyeztető tényezők azonosítására és a kockázatcsökkentő intézkedések bevezetésére is helyez hangsúlyt. A gyakorlatban a legnagyobb kihívás ezzel kapcsolatban természetesen a közúti balesetek számának a csökkentése, főleg az olyan fejlődő országokban, ahol a közutak nem mindig tudnak olyan minőséget biztosítani, mint más helyeken. Partnerünk pontosan ezért, ahol lehetséges támogatja a javulásra szoruló közúthálózatok fejlesztését.

Tevékenységéből adódóan a környezetvédelem is nagy részét képzi partnerünk társadalmi felelősségvállalásának. A környezetünket károsító hatásokat két fronton igyekszik megfékezni: egyrészt az operatív tevékenységéből származó CO2 kibocsátások csökkentésével, másrészt pedig a munkatársak és alvállalkozók oktatásával is, hogy a cég zöld mentalitása náluk is érvényesülhessen.

A Csomagnet csapata több mint büszke arra, hogy a TNT is része a professzionális partnerkörünknek. Add meg a csomagküldéshez szükséges adatokat, válogass az automatikusan kalkulált árak között, és akár 1 munkanap alatt is odaérhet a küldeményed a címzetthez, a világon szinte bárhol!

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express COR

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Csomagpont

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Postahelyről Posta pontokba

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Posta pontról Házhoz

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express

felvételtől számított 1 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 09:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 09:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 10:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 10:00-ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 12:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 12:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a DPD

Külföld Classic Export

2-9 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Külföld EuroStandard

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Külföld Csomagpontból házhoz

feladástól számított
3-9 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Economy Express

2-6 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a DPD

Import Classic Import

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Economy Express

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Import EuroImport

1-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a Pick Pack Pont

Belföld Csomagpont

Szállítás
Csomagpontból csomagpontba
2-4 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Belföld Csomagpont

feladástól számított
2-7 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Economy Export

2-8 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Priority Export

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Express Saver háztól házig

felvételtől számított
1-5 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Standard háztól házig

felvételtől számított
2-6 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!