Csomagnet.hu
Belépés

Lépj be, hogy részed lehessen az igazi Csomagnet élményben!


vagy

Elfelejtetted a jelszavad?

Hozz létre felhasználói fiókot, mely számos előnnyel jár.


vagy

Van már felhasználói profilod? Bejelentkezés

Csomagküldés külföldre

Csomagküldés külföldre
Csomagot adnál fel külföldre futárszolgálattal? Válassz külföldi futárszolgálataink közül!

már: nettó 5 244 Ft-tól

Csomagküldés kalkulátor

1. csomag
cm
cm
cm
kg
1. csomag törlése

Adj fel egyszerre akár több csomagot, több címzettnek!

Töltsd ki a csomag adatokat és add fel még ma csomagjaid!

Hasonlítsd össze a futárcgek ajánlatait

Csomagküldés külföldre

Csomagod háztól házig szállítjuk külföldre a DPD, illetve TNT futárszolgálat közreműködésével. Küldemények továbbítása közúton (gazdaságos) illetve légi úton (expressz), alkalmazkodva ezzel ügyfeleink igényeihez. TNT Express szolgáltatás Európa bármely országába, akár 1 munkanapos kézbesítéssel. TNT értékalapú biztosítás lehetővé teszi a küldemények érték szerinti bebiztosítását akár 1 000 000 Forint összeghatárig. Irányítószámtól függően biztosítunk megrendelés napján csomagfelvételt, ha tényleg sürgős a csomagküldés. DPD Classic Export szolgáltatásunkkal a legkedvezőbb díjakat biztosítjuk ügyfelink részére, garantáltan Magyarország legalacsonyabb díjai érhetőek el weboldalunkon. Nemzetközi online webáruházakba kedvezménnyel küldheted vissza megvásárolt termékeidet. Biztonságos online bankkártyás, illetve banki átutalásos fizetési lehetőségeket biztosítunk, igazodva ezzel ügyfeleink igényeihez. Ügyfeleink által leggyakoribb desztinációk a következők: csomagküldés Angliába,csomagküldés Németországba, csomagküldés Ausztriába, csomagküldés Belgiumba, csomagküldés Hollandiába, csomagküldés Spanyolországba, Csomagküldés Portugáliába, csomagküldés Olaszországba, csomagküldés Romániába

Külföldi csomagküldés előnyei

  • Csomagodat Magyarország és Európa népszerű futárszolgálatai (DPD, TNT) szállítják háztól házig.
  • Kedvező csaomgküldési díjak, rejtett költségek, előzetes szerződési kötelezettség nélkül.
  • Online díjkalkuláció és azonnali megrendelési lehetőség.
  • Biztonságos online fuvardíj fizetési lehetőségek (bankkártya, banki átutalás)
  • Csomagküldés akár a megrendelés leadásának a napján (szolgáltatás típus és irányítószám függő)
  • Akár 1 munkanapos kézbesítés Európán belül a TNT jóvoltából
  • Fapados díjak, minőségi szolgáltatás DPD partnerünknél 3-5 munkanapos tranzit idővel

CSOMAGKÜLDÉS KÜLFÖLDRE

Amikor csomagküldésedet külföldre intéznéd, az árak különösen irányadóak tudnak lenni. Végül is ki akarna feleslegesen pénzt költeni a külföldi csomagfeladásra, amikor azt olcsóbban is meg lehet úszni? A Csomagnet weboldalát ezért úgy alakítottuk ki, hogy ne csak időt, de pénzt is spórolhass, amikor valamelyik távoli rokonodnak vagy ügyfelednek küldenél valamit.

Csak a legnevesebb futárcégekkel dolgozunk együtt: csomagküldésedet külföldre intézheted GLS, DPD, de még TNT Express futárszolgálattal is. Közel sem ugyanaz a folyamat megy végbe nálunk, mint a postánál: nálunk nem kell sehova se cipekedned csak azért, hogy utána még órákig sorban kelljen állnod. Partnereink háztól házig megoldják a csomagküldést külföldre, úgyhogy bárhova is szánnád a küldeményedet, otthonod kényelméből vagy munkahelyedről ugyanúgy feladhatod a csomagodat.

Amikor csomagküldésedet külföldre intéznéd, az árak különösen irányadóak tudnak lenni. Végül is ki akarna feleslegesen pénzt költeni a külföldi csomagfeladásra, amikor azt olcsóbban is meg lehet úszni? A Csomagnet weboldalát ezért úgy alakítottuk ki, hogy ne csak időt, de pénzt is spórolhass, amikor valamelyik távoli rokonodnak vagy ügyfelednek küldenél valamit.

Csomagküldésedet külföldre úgy intézheted DPD vagy más futárszolgálattal, hogy még regisztrálnod sem kell. Ugyanakkor a regisztrációval olyan előnyökre tehetsz szert, amikkel még inkább megkönnyítheted a dolgodat a legközelebbi küldeményeidnél. Ilyen például a külföldi csomagod nyomon követése: bármikor adhatsz helyzetjelentést az aggódó külföldi rokonoknak, vagy újfent érdeklődő külföldi ügyfelednek. Ezen kívül pedig lementheted az összes olyan címet és paramétert, amit már megadtál az oldalunkon, úgyhogy amikor legközelebb GLS-sel intézed a csomagküldésedet külföldre (vagy másik futárcéggel), akkor nem kell újra begépelned mindent. Csak válaszd ki a megfelelő címet és csomagot a listádból, és már mehet is a menet!

CSOMAGKÜLDŐ PARTNEREINK KÜLFÖLDRE

És hogyan lehet megúszni a legolcsóbban a csomagküldést külföldre? Ha egy helyen össze lehet hasonlítani a futárszolgálatok ajánlatait, akkor máris könnyebb a dolgod. Ebben fogunk neked segíteni! Bármikor, amikor feladnál egy csomagot külföldre, mi megmutatjuk neked, hogy jelenleg melyik futárcégnél milyen árakon tudod ezt megoldani. Így sokkal tudatosabban tudsz majd dönteni, és biztos lehetsz abban, hogy nem költöttél feleslegesen pénzt. Úgyhogy ha olcsón szeretnéd megúszni a külföldi csomagfeladást, akkor érdemes betérned hozzánk!

A weboldalunkon a címzéssel sem kell annyit bajlódnod, amikor csomagküldést intézel külföldre. Ha GLS vagy DPD futárszolgálatot választasz, akkor a megadott adataid alapján automatikusan generált címkét a futár fogja ráragasztani a csomagodra, amikor átveszi. Csupán a TNT Express-nél kell figyelned arra, hogy ezt a címkét te nyomtasd ki előre. Onnantól pedig már háztól házig megy a csomagod!

A Csomagnet weboldalon azért is van lehetőséged a legolcsóbban elintézned a csomagküldésedet külföldre, mert az árak más futárcégek weboldalához képest mindig alacsonyabbak lesznek. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a minőségre nem adunk annyit, hiszen ugyanúgy a DPD, a GLS, vagy a TNT Express futárszolgálat szállítja majd el csomagodat külföldre. Partnereink felé hatalmas mennyiségekben tudjuk közvetíteni a weboldalunkra érkező megrendeléseket, ezért tudunk neked mennyiségi alapon pénztárcakímélő árakat nyújtani a külföldi csomagfeladáshoz!

CSOMAGKÜLDÉS KÜLFÖLDRE DPD-VEL

Nem csak a híres futárcég weboldalán intézheted el a külföldi csomagküldésedet: a Csomagneten még gyorsabban és még kedvezőbb áron férhetsz hozzá partnerünk szolgáltatásaihoz! Online csomagküldő felületünkön minden szükséges információt megtalálsz ahhoz, hogy perceken belül leadhasd a rendelésed, és még plusz adminisztratív körökkel sem fogjuk bonyolítani a dolgodat.


Az általad megadott adatok alapján pedig a weboldalunk automatikusan generálja majd neked a külföldi csomagod címkéjét, amit majd a futár ragaszt rá a küldeményedre az átvételkor, úgyhogy igazából neked ezzel semmi különösebb dolgod nem lesz. Mint már említettük korábban, még regisztrálnod sem kell mindehhez, de ha több külföldi csomagfeladást tervezel a jövőben, vagy szeretnéd nyomon követni a küldeményed útvonalát, akkor jobban jársz a regisztrációval.

A külföldi DPD csomagküldésednek az ára mindig attól fog függeni, hogy melyik országba szánod a küldeményedet, és persze attól is, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a csomagod. Mivel a Csomagnet DPD díjkalkulátorként is segít majd neked, ahogy begépelted a csomagodhoz tartozó adatokat, mi rögtön megmutatjuk neked, hogy jelenleg milyen árakon adhatod fel csomagot külföldre a DPD futárszolgálattal. És mivel számunkra az is szempont, hogy ne költsél erre többet, mint amennyit kellene, ezért nálunk ezek az árak mindig kedvezőbbek lesznek, mint az adott futárcég weboldalán.

Külföldi csomagküldésedhez a DPD Classic Export szolgáltatását veheted majd igénybe a Csomagneten. Partnerünk bármelyik EU-s országba elszállítja a küldeményedet, és 5 munkanapnál többet semmiképp nem kell majd várakoznod, akárhova is szánod a csomagodat. Sőt, Magyarországhoz közelebb eső országok esetén akár 2 munkanapon belül is eljuttatja partnerünk a küldeményedet a címzetthez! Amire neked itt leginkább kell figyelned az az, hogy egyrészt csakis bankkártyával vagy banki utalással fizetheted a DPD Classic Export szolgáltatását a Csomagneten, másrészt pedig utánvétes lehetőséget itt nem jelölhetsz be a megrendelésnél. A DPD futára már másnap ott lehet az általad megadott címen, hogy átvegye a csomagodat, ehhez viszont 17:00-ig kell leadnod és kifizetned a rendelésedet a Csomagnet weboldalán.

CSOMAGKÜLDÉS KÜLFÖLDRE GLS-SEL

Igen, még hazánk jelenleg legnagyobb futárcégének is igénybe veheted a külföldi csomagszállítási szolgáltatásait a Csomagneten! Ahogy a többi futárszolgálatnál is, a weboldalunkon jóval egyszerűbben juthatsz hozzá a GLS szolgáltatásaihoz, mivel az általad megadott adatok alapján automatikusan olyan árakat fogunk neked mutatni külföldi csomagküldéshez, amelyek szóba jöhetnek a te esetedben. Nem neked kell keresgélned az oldalon, hogy rád milyen árazási struktúra vonatkozik: GLS díj csomagküldés kalkulátorunkkal rögtön előtted lesznek partnerünk azon ajánlatai, amelyek a te csomagodra (vagy csomagjaidra) vonatkoznak.

Mivel a GLS-nek is hatalmas mennyiségben továbbítjuk a weboldalunkra érkező megrendeléseket, ennek köszönhetően olcsóbban intézheted majd külföldi csomagküldésedet. A regisztrációt semelyik partnerünknél nem tettük kötelezővé, a külföldi csomagod nyomonkövetése viszont még eseti csomagszállítás esetén is hasznos lehet, ezért ezt a lehetőséget is érdemes fejben tartanod. És persze ahogy azt korábban is írtuk, még ezenfelül is sok előnye van a regisztrációnak.

Külföldi csomagküldéshez a GLS „EuroStandard” néven futó szolgáltatását veheted igénybe a weboldalunkon. Mivel partnerünk Európa egész területén naponta szállít több millió csomagot, semmi kétség nincs afelől, hogy kiemelkedően színvonalas külföldi csomagszállítási lehetőséget használhatsz ki.A GLS logisztikai hálózatába tartozó országokat csúcsmodern elosztó központok kapcsolják, aminek hála még a távolabbi országok esetén is ritka lesz az olyan eset, amikor 2-4 munkanapnál többet kell várnod arra, hogy eljusson a címzettig a küldeményed. A Magyarországhoz közelebb eső országok esetén ez a külföldi csomagszállítási idő 1-2 munkanapra rövidül le. Itt azért azt is fontos megemlítenünk, hogy inkább tájékoztatási jelleggel szerepelnek az előbb megadott időintervallumok, mivel külföldi csomagküldésnél – a nagyobb távolságok miatt – sokszor nehezebb megbecsülni, hogy egész pontosan mikor érkezik majd meg a csomagod az általad megadott országba.

A GLS egyébként közel sem tartozik a legrégebbi futárcégek közé, de dinamikus fejlődésével annál inkább ki tud tűnni versenytársai közül: nem véletlen lett a legnagyobb jelenléttel rendelkező futárszolgálat hazánkban. Magyarországon kívül pedig még 40 másik európai országban és 8 amerikai államban is folytat csomagszállítási tevékenységet. Nagyon szigorú minőségi normákhoz tartja magát a cég, ezért egészen biztos, hogy meg leszel elégedve a kapott szolgáltatással, akár magánszemélyként, akár cégként választod őket a Csomagnet weboldalán keresztül.

CSOMAGKÜLDÉS KÜLFÖLDRE TNT-VEL

Ha a lehető leggyorsabb külföldi csomagküldést keresed, akkor tovább nem is kell kutatnod: a Csomagnet csapata több mint büszke arra, hogy a TNT Express futárszolgálat is része a színvonalas partnergárdánknak. Weboldalunkon minden szükséges információt megtalálsz ahhoz, hogy a lehető legjobban kihasználhasd a TNT szupergyors közúti és légúti csomagszállítási szolgáltatásait! A Csomagnetnek hála még gyorsabban leadhatod a rendelésedet a TNT Express felé, és hasonló előnyöket élvezhetsz, mint amiket már előbbi partnereinknél is felsoroltunk. Arra figyelj majd, hogy itt az automatikusan generált címkét nem a futár fogja magával hozni, hanem ezt neked kell előre kinyomtatni.

A TNT futárszolgálatnál tény, hogy nem a legolcsóbb külföldi csomagküldési árakkal fogsz találkozni, de ezért cserébe több extra szolgáltatásra is számíthatsz. Ráadásul nálunk alapból olcsóbban juthatsz hozzá a szolgáltatásaihoz, úgyhogy mindenképpen fogsz tudni spórolni, ha a TNT-vel szeretnéd intézni külföldi csomagküldésedet. Egyrészt akár 1 millió forintos összegig is bebiztosíthatod a küldeményedet, úgyhogy ha különösen nagy értékű szállítmányt szeretnél eljuttatni egy távoli országba, akkor különösen jó választás a TNT Economy Express és Express Export szolgáltatása.

Másrészt pedig a TNT olyan gyors szállítást tud nyújtani, hogy nem csak belföldön, de bármelyik európai országba is el tudja juttatni a csomagodat akár 1 munkanap alatt! Az 1 munkanapos szállítási idő persze a csomagod átvételétől lép érvénybe, de még ezt a folyamatot is felgyorsíthatod. Egyrészt alapból 19:00-ig elég kifizetned az általad megrendelt szolgáltatást, hogy másnap már felvegye a csomagodat a futár (más cégeknél ez a határidő leginkább 17:00-ig szokott terjedni). Másrészt bizonyos településeknél (ne aggódj, ezt a megrendelésnél jelezni fogjuk neked) ha délután 2-ig kifizeted a megrendelésedet, akkor már aznap ott lesz a TNT futára az általad megadott címen, hogy elszállítsa a csomagodat külföldre! Csupán azt kell figyelemben tartanod, hogy itt csak kártyával vagy banki utalással tudsz majd fizetni.

A TNT Express egyébként valóságos óriás: több mint 200 országba szállít csomagokat nap mint nap, és több, mint 60 országban végez teljes tulajdonú tevékenységet. Arról nem is beszélve, hogy világszerte majdnem 60 000 embernek biztosít munkahelyet a külföldi csomagszállításaival!
A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express COR

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Csomagpont

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Postahelyről Posta pontokba

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Posta pontról Házhoz

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express

felvételtől számított 1 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 09:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 09:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 10:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 10:00-ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 12:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 12:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a DPD

Külföld Classic Export

2-9 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Külföld EuroStandard

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Külföld Csomagpontból házhoz

feladástól számított
3-9 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Economy Express

2-6 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a DPD

Import Classic Import

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Economy Express

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Import EuroImport

1-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a Pick Pack Pont

Belföld Csomagpont

Szállítás
Csomagpontból csomagpontba
2-4 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Belföld Csomagpont

feladástól számított
2-7 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Economy Export

2-8 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Priority Export

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Express Saver háztól házig

felvételtől számított
1-5 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Standard háztól házig

felvételtől számított
2-6 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!