Csomagnet.hu
Belépés

Lépj be, hogy részed lehessen az igazi Csomagnet élményben!


vagy

Elfelejtetted a jelszavad?

Hozz létre felhasználói fiókot, mely számos előnnyel jár.


vagy

Van már felhasználói profilod? Bejelentkezés

Packeta CSOMAGKÜLDÉS, FUTÁR RENDELÉS

Packeta CSOMAGKÜLDÉS, FUTÁR RENDELÉS
Csomagot adnál fel belföldre vagy külföldre a Packeta futárszolgálattal? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és rendeld meg a futárt pillanatok alatt!

már: nettó 1 094 Ft-tól

Csomagküldés kalkulátor

1. csomag
cm
cm
cm
kg
1. csomag törlése

Adj fel egyszerre akár több csomagot, több címzettnek!

Töltsd ki a csomag adatokat és add fel még ma csomagjaid!

Hasonlítsd össze a futárcgek ajánlatait

Packeta Futárszolgálat / Csomagküldő hu futárszolgálat

Csomagod csomagpontból csomagpontba vagy csomagpontból házig szállítjuk belföldre és külföldre, az Európai Unió területére a Packeta futárszolgálat közreműködésével. Belföldi csomagküldés esetén a megrendelés leadását és kifizetését követően rendszerünk azonnal küld számodra egy címkét, melynek segítségével csomagodat azonnal beviheted a több, mint 400 Packeta csomagpont bármelyikében. Kifizetés és a csomagokoz tartozó csomagszámmal együtt tudod csomagodat átadni az átvételi ponton. A csomagfeladás mindig csomagponton történik. A kiszállítás pedig történhez belföldi csomagpontba, belföldi házhozszállítással (Magyar Posta, Express One), külfödi csomagpontba (5 ország: több, mint 3000 csomagpont Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában és Lengyelországban), valamint külföldön házhoz 20 egyéb futárszolgálat segítésgével. A nemzetközi közúti szállításnak köszönhetően, küldeményed felvételtől számított 4-7 munkanapon belül célba érhet, akár távolabbi országokba is. Küldeményed minden munkanapon fel tudjuk adni és a hétvégén nyitva tartó csomagpontok esetében, hétvégén is az ország bármely Packeta csomagpontján, sorban állás nélkül. Fizesd a feladás díját banki előre utalással vagy bankkártyával belföldi csomagküldés és külföldi csomagküldés esetén is.
Belföldi csomagküldés megrendelése esetén, használhatsz utánvét opciót is, melynek beszedett összege, kézbesítéstől számított 10 munkanapon belül a bankszámládra kerül.

Packeta csomagküldés előnyei

 • Csomagküldés csomagpontból csomagpontba belföldön
 • Csomagküldés csomagpontból házhoz belföldön
 • Csomagküldés csomagpontból csomagpontba külföldön
 • Csomagküldés csomagpontból házhoz külföldön
 • Megbízható háttér, csomagodat a Packeta futárszolgálat szállítja!
 • Kedvezményes, garantáltan kedvezményes árak
 • Csomagpontból csomagpontba, csomagpontból házig szolgáltatás
 • Online díjkalkuláció, gyors csomagküldés
 • Belföldi és nemzetközi csomagküldés egyaránt
 • Bankkártyás és átutalásos fizetés a szolgáltatásért
 • Utánvét opció igénybevételi lehetősége
 • Opcionális értéknyilvántartás belföldön

PACKETA CSOMAGKÜLDÉS KÜLFÖLDRE VAGY BELFÖLDRE

A csomagküldést igazán kedvező áron is elintézheted PACKETA csomagküldő segítségével. Ez az a csomagküldő szolgáltatás, ami túlzás nélkül annál is kedvezőbb csomagfeladási árat tud ajánlani, mint amire most gondolsz.
Ha már ismered a Csomagnet oldalt tudod, hogy a legfőbb célunk egyértelmű: szeretnénk, ha a csomagfeladás folyamatát a lehető legegyszerűbben intézhetnéd, a számodra legkedvezőbb egyedi feltételekkel.

Jó hír, hogy a PACKETA csomagküldő kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik, mind a belföldi, mind a külföldi címre történő csomagszállítás megszervezésében. Alapvető ötletük az volt, hogy csomagpontokat hoznak létre melyeken keresztül a végletekig leegyszerűsítik és a meggyorsítják a küldemények feladásának és fogadásának a lehetőségét. A csomagfeladás során adódó minden apró részletet úgy alakítottak ki, hogy neked szinte ne is kelljen gondolkodni. Amikor Packetával adsz fel csomagot azt fogod érezni, mintha mindig is ezt csináltad volna.

A fentiek sorok talán túl szépen hangzanak, de mire végig olvasod ezt a rövid leírást minden bizonnyal te is rájössz miért ragaszkodnak sokan a Packeta vagy ahogyan korábbról többen is ismerik csomagkuldo.hu szolgáltatásához.

Kezdjük talán egy sokak által ismert és kedvelt szolgáltatással a nyomkövetési funkcióval.

Ha nem az első csomagodat adod fel, akkor nem mondunk újdonságot azzal, hogy milyen hasznos a feladott csomagod nyomkövetése. Ez a kényelmi tájékoztató funkció biztosítja, hogy egy egyszerű kód megadásával mindig pontosan tudd, hogy hol jár a feladott küldemény, mikor érkezik meg házhoz a csomag vagy épp mikor indulhatsz el a hozzád legközelebb álló csomagpontra, hogy kényelmesen és a legtöbb esteben sorban állás nélkül felvedd a neked szánt küldeményt.

Praktikus szolgáltatás a csomagkuldo.hu részéről, hogy a csomagot egy jelszó segítségével nem csak te, hanem bárki felveheti, akit-, vagy akiben megbízol. A jelszót kívánságodtól függően sms-ben vagy e-mailben biztosítja a rendszer számodra.

Tehát nem szükséges személyesen neked elmenni a csomagért, sőt még személyi igazolvány sem szükséges feltétlenül csak abban az esetben, ha ezt a feladó külön kérte. Talán benned is felmerült a kérdés, hogy miért választanád a Csomagnet oldalát, ha a csomagküldés közvetlenül a Packeta csomagküldő oldalán is megtehető. Nos, a válasz egyszerűbb, mint gondolnád: anélkül, hogy alaposabban átböngésznéd a csomagnet.hu oldalát láthatod, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy átfogó képet adjunk a Magyarországon elérhető legjobb csomagfeladás és csomagküldés lehetőségeiről. Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy számodra a legkedvezőbb ajánlatot nyújtjuk, ezért, ami után megadtad a csomagszállítás jellemző paramétereit egy könnyen átlátható listában mutatjuk meg számodra a legkedvezőbb lehetőségeket. Vesztegetted már idődet felesleges regisztrációval? E-mail címet adtál, jelszót találtál ki, megerősítetted és már kész is gondoltad… feltéve, ha megtaláltad a levelet a bejövő mappádban és nem landolt véletlenül a spam mappában vagy nem vétettél egyéb apró, de annál bosszantóbb hibát a folyamat során. És mindez olyan idő, amit a legtöbben nem honlapokon történő adminisztrációs tevékenységre szeretnénk elpazarolni.

Ezért is alkottuk meg a Csomagnet csomagküldő oldalán azt a lehetőséget, hogy a csomagszállítás akár regisztráció nélkül is elintézhető legyen. Ha gyorsan szeretnél végezni mindenképpen azt javasoljuk, hogy válaszd ezt a lehetőséget.

Lehetnek azonban olyan helyzetek, amikor a tapasztalataink alapján mégis azt javasoljuk, hogy feltétlenül tedd meg a regisztrációval járó egy-két perces plusz teendőket. Mikor érdemes tehát mégis regisztrálnod a Csomagnet oldalán?

Tegyük fel, hogy rendszeresen adsz fel csomagot és a csomag feladása során szükséges alapinformációkat nem szeretnéd minden egyes alkalommal újra és újra bepötyögni az oldalon. Ebben az esetben úgy tudsz időt spórolni, ha egyszer regisztrálsz és ezáltal eléred, hogy a következő alkalommal már minden a csomaghoz kötődő ismétlődő adat előre a rendelkezésedre áll. Csak egy klikk és már ki is van töltve az adminisztrációs felület megfelelő rubrikája. Ennyire egyszerű! Rendszeres csomagfeladóként ezzel az egyszerű trükkel rengeteg időt spórolhatsz!

A PACKETA CSOMAGKÜLDÉS ÁRAK

Sokunk számára egy szolgáltatás igénybevételénél az ár megkerülhetetlen tényező. nincs ez másképpen akkor sem, ha épp egy csomagküldő szolgálat segítségét vesszük igénybe.

Nem kell aggódnod miután megadtad a csomag lefontosabb jellemzőit: szélesség, hosszúság, magasság és kiválasztottad a régiót, azt a régiót ahová a csomagot küldeni szeretnéd, valamint az esetleges egyéb kényelmi és szükségesnek ítél szolgáltatásokat például utánvét vagy értékbiztosítás - egy kattintás és máris láthatod a csomagfeladásodhoz köthető legkedvezőbb árat.

Egy apró, de lényeges megjegyzés: az oldalunkon kalkulált ár mindig kedvezőbb lesz, mint a csomagkuldo.hu oldalán található ár. Ez hogyan lehetséges? A válasz egyszerű: nagy tételben közvetítünk csomagküldő megrendeléseket a PACKETA felé így olyan árakat tudunk számodra biztosítani, amit garantáltan csökkenti költségeidet. Mint már említettük küldeményed feladásánál lehetőség van utánvétes csomagfeladásra 220000,- forint összeghatárig. Ennél az opciónál az utánvét összegét egy általad megadott bank számlaszámra utaljuk az összeg átvételétől számított tíz napon belül.

A csomagfeladáshoz köthető árak kiegyenlítése két módon történhet, használhatod az egyik legkényelmesebb fizetési formát a bankkártyát vagy ha számodra előnyösebb átutalással is fizethetsz netbankon vagy a banki szolgáltatód fiókhálózatát igénybe véve.

PACKETA CSOMAGKÜLDŐ CSOMAGPONTÓL CSOMAGPONTIG VAGY CSOMAGPONTTÓL HÁZIG SZÁLLÍTÁS

Mi az a csomagpont? A hely, ahol feladhatod vagy átveheted a csomagodat a legtöbb esetben sorbanállás nélkül, kényelmesen.

Fontos tudnod, hogy a csomagfeladás mindig csomagponton történik. Jelenleg közel 400 csomagpontot találsz Magyarországon, így szinte biztos, hogy a te otthonod vagy épp a munkahelyed közelében is találsz egy átvételi vagy küldemény feladási csomagpontot.

Ennek kiválasztása rendkívül egyszerű a megrendelés során rendszerünk egy gyors szűrő segítségével pár másodperc alatt megtalálja a számodra legközelebbi csomagpontot, természetesen pontos címmel és a csomagponthoz tartozó nyitva tartással együtt. Így minden információ egy helyen áll rendelkezésedre a gyors küldeményfeladáshoz. Számtalan csomagpont hétvégén is nyitva tart, ez további könnyebbség lehet számodra, hiszen így kényelmesen a mindennapi teendők után is intézheted a csomagfeladást. A csomagpont nyitva tartásáról minden esetben tájékozódhatsz oldalunkon.

Segítség, hogy a megadott az általad rögzített csomagfeladási paraméterek alapján rögzítésre kerül a csomag, majd a tőlünk kapott csomagszám birtokában kell bevinned a csomagpontra a csomagodat. Amint a küldemény megérkezett a csomagpontra e-mailben vagy sms-ben értesítést kapsz, melyben megtalálod az átvételhez szükséges jelszót, innentől kezdve hét teljes napod van az átvételre.

Ha még ez az időintervallum is kevésnek bizonyulna egy sms küldésével a csomag tárolásának időtartama meghosszabbítható további 21 napra.

Ha például webshopból rendeltél terméket és előfordult már veled, hogy nem azt postázták számodra, amit rendeltél, akkor értékelni fogod, hogy a Packeta csomagpontokon felbonthatod a csomagot és ellenőrizheted a megrendelt árukat. Ha a küldemény kicsomagolása után problémád adódna visszaküldheted az árut, sőt még a reklamációs szolgáltatásunkat is igénybe veheted.

Dönthetsz azonban úgy is, hogy a küldeményt személyre szabottan a címzett pontos lakcímére küldöd a Packeta csomagküldő ezt is megoldja a számodra legkedvezőbb módon. Ebben az esetben a Packeta csomagküldő logisztikai partnerei az ExpressOne vagy éppen a Magyar Posta segít a csomag végső kézbesítési címére való eljuttatásban.

PACKETA CSOMAGKÜLDÉS KÜLFÖLDRE

Elég egy gyors pillantást vetned a csomagnet.hu oldalon található díjkalkulátorra, hogy meggyőződj arról a Packeta csomagküldő szolgáltatása mind időben, mind árban az egyik legversenyképesebb árat nyújthatja neked.

A csomagfeladás során megkerülhetetlen szempont, hogy tisztában legyél a küldemény paramétereivel. Ha külföldre szeretnél küldeményt feladni a Packeta segítségével a következő méretek betartásávál teheted meg:
a csomag súlya ne haladja meg a 10 kg értékhatárt. A csomag alakja gyakorlatilag rendkívül változatos lehet, de arra figyelj, hogy a három oldal hosszúságának az összértéke maximálisan 150 centiméter lehet, ezen belül viszont nem kell aggódnod a csomag formája miatt.
A megrendelés után természetesen a rendszer ebben az esetben is elküldi számodra a csomagfeladáshoz nélkülözhetetlen csomagszámot, amit a külföldi csomagfeladásnál is be kell diktálnod a csomagponton.
A csomagkézbesítés ideje: az árösszehasonlítás során minden esetben jól láthatóan tájékozódhatsz a becsült szállítási időről. Itt érdemes megjegyezned, hogy a napok száma munkanapokban van feltüntetve. Mindezeken túl azt is feltüntetjük, hogy mi a kézbesítés várható legutolsó napja, tehát az a nap, amikorra biztosan leszállításra kerül a feladott küldemény.

CSOMAGOK ÁTVÉTELE

A küldemény címzettje minden esetben értesítésre kerül, ha egy neki szánt csomag megérkezik a csomagpontra. Ezért, ha te vagy a feladó vagy neked kell kitölteni a feladási és címzett regionális, illetve elérhetőségi adatait nagyon figyelj arra, hogy valós és pontos e-mail címet, illetve telefonszámot adj meg, mert ez biztosítja a címzett leggyorsabb értesítésének lehetőségét. Az értesítő üzenetben természetesen feltüntetjük az átvevőhelyre jellemző összes adatot: a nevét, a címét, a nyitva tartási időt és a jelszót, ami nélkül a csomagot senki nem tudná átvenni.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOD A PACKETA CSOMAGKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁSRÓL

Ha te is azok közé tartozol, akik tudatosan választanak szolgáltatót vagy egyéb kereskedelmi partnert, akkor biztosan örülni fogsz ennek a rövid összefoglalónak a Packeta csomagküldő vállalkozásról.

Az első és legfontosabb: profik a csomagok szállításában és kézbesítésében.

Persze ezt bárki mondhatja, fontos azonban tudnod, hogy a Packeta közel 28000 webáruház termékeinek kiszállítása közben, szerezte meg azt a tapasztalatot, ami garantálja számodra a biztonságos csomagküldést.

A kezdeti tapasztalatokat, valamint a kiépült csomagszállítási infrastruktúrát felhasználva a Packeta kialakította azt a módszertant, amivel már eseti megbízásokat is költséghatékonyan és a biztonságosan tud kézbesíteni, ráadásul mindezt nem csak Magyarországon, hanem a régióban található további négy országban.

Így ha éppen nem Magyarországon belül, hanem Ausztriába, Romániába, Szlovákiába vagy Lengyelországba szeretnél csomagot feladni ésszerű döntés lehet számodra a Packeta csomagküldő választása.

Ma már az öt régiós országban több, mint 4100 csomagpont várja a csomagot feladni vagy fogadni akaró ügyfeleket.

A Packeta folyamatosan újabb és újabb régiókban terjeszkedik, így hétről hétre új csomagpontokat találhatsz meg a térképen, jellemzően olyan helyeken, ahol munkába menet vagy épp egy forgalmas bevásárlóközpontban szinte időveszteség nélkül feladhatod csomagod vagy fogadhatsz küldeményt.

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express COR

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Csomagpont

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Postahelyről Posta pontokba

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Posta pontról Házhoz

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express

felvételtől számított 1 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 09:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 09:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 10:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 10:00-ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 12:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 12:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a DPD

Külföld Classic Export

2-9 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Külföld EuroStandard

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Külföld Csomagpontból házhoz

feladástól számított
3-9 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Economy Express

2-6 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a DPD

Import Classic Import

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Economy Express

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Import EuroImport

1-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a Pick Pack Pont

Belföld Csomagpont

Szállítás
Csomagpontból csomagpontba
2-4 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Belföld Csomagpont

feladástól számított
2-7 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Economy Export

2-8 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Priority Export

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a SAMEDAY

Belföld Háztól EasyBoxba

felvételtől számított
1-3 munkanapos szállítás
futár viszi a csomagcímkét

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Standard háztól házig

felvételtől számított
2-6 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!