Csomagnet.hu
Belépés

Lépj be, hogy részed lehessen az igazi Csomagnet élményben!


vagy

Elfelejtetted a jelszavad?

Hozz létre felhasználói fiókot, mely számos előnnyel jár.


vagy

Van már felhasználói profilod? Bejelentkezés

DPD CSOMAGKÜLDÉS, FUTÁR RENDELÉS

DPD CSOMAGKÜLDÉS, FUTÁR RENDELÉS
Csomagot adnál fel belföldre vagy külföldre a DPD futárszolgálattal? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és rendeld meg a futárt pillanatok alatt!

Belföldre már: nettó 1 177 Ft-tól

Külföldre már: nettó 6 553 Ft-tól

Csomagküldés kalkulátor

1. csomag
cm
cm
cm
kg
1. csomag törlése

Adj fel egyszerre akár több csomagot, több címzettnek!

Töltsd ki a csomag adatokat és add fel még ma csomagjaid!

Hasonlítsd össze a futárcgek ajánlatait

DPD Futárszolgálat

Csomagod háztól házig szállítjuk belföldre és külföldre, az Európai Unió területére a DPD futárszolgálat közreműködésével. Belföldi csomagküldés esetén küldeményed felvételtől számított 48 órán belül kézbesítésre kerülhet. A nemzetközi közúti szállításnak köszönhetően, küldeményed felvételtől számított 5 munkanapon belül célba érhet, akár távolabbi országokba is. Küldeményed minden munkanapon fel tudjuk venni az ország bármely pontjáról, sorban állás nélkül. Fizesd a feladás díját készpénzben a futárnak belföldi csomagküldés esetén.
Külföldi csomagküldés igénybevételénél, a fuvar díját bankkártyával vagy banki előre utalással egyenlítheted ki.
Belföldi csomagküldés megrendelése esetén, használhatsz utánvét opciót is, melynek beszedett összege, kézbesítéstől számított 8 munkanapon belül a bankszámládra kerül.

Dpd csomagküldés előnyei

  • Megbízható háttér, csomagodat a DPD futárszolgálat szállítja!
  • Kedvezményes, garantált árak
  • Háztól házig szolgáltatás
  • Online díjkalkuláció, csomagküldés cimkenyomtatás nélkül
  • Belföldi és nemzetközi csomagküldés egyaránt
  • Készpénzes fuvardíj fizetés a futárnál, bankkártyás illetve utalásos fizetés esetén pedig online fizethetsz a szolgáltatásért
  • Utánvét opció igénybevételi lehetősége

DPD CSOMAGKÜLDÉS HÁZTÓL HÁZIG

Nem csak a népszerű futárszolgálat weboldalán intézheted csomagfeladásodat. DPD csomagküldést külföldre és belföldre perceken belül is elintézhetsz a Csomagneten! Weboldalunkat azzal a szándékkal alakítottuk ki, hogy minél kevesebb idődbe kerüljön a DPD csomagküldés megrendelése: egyszerűen töltsd ki a megadott mezőket a megfelelő paraméterekkel, válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot, add át a küldeményt a futárnak, és gyakorlatilag el is intézted a csomagfeladásodat!

Nyilván felmerülhet benned, hogy ugyan miért érné meg neked nálunk elintézned a csomagfeladásodat, amikor ezt a DPD weboldalán is megtehetnéd? A Csomagnetnél mi mindig arra törekedünk, hogy ne kelljen annál több pénzt és időt szánnod a csomagszállításra, mint amennyit kell. Ezért is hoztunk létre egy olyan átlátható online csomagfeladási felületet, ahol sokkal egyszerűbb és gyorsabb a DPD csomagküldés menete.

Weboldalunkon ezért plusz adminisztrációs körökkel sem szeretjük bonyolítani ezt a folyamatot. Ha például DPD csomagküldésedet utánvéttel együtt rendeled meg, akkor ez nálunk közel sem olyan körülményes folyamat, mint máshol. A futárcég saját weboldalán például egy külön formanyomtatványt is el kell küldened a megrendelés napján, és ezt ki is kell nyomtatnod, hogy átadhasd a futárnak. A Csomagneten egy DPD utánvétes csomagküldéshez csupán be kell jelölnöd az „utánvét” mezőt, be kell gépelned az ehhez tartozó áru és/vagy szállítás ellenértékét, és meg kell adnod azt a bankszámlaszámot, ahova ezt utalhatjuk és már kész is vagy.

Regisztrálnod mindehhez egyáltalán nem szükséges, ezzel sem szeretnénk rabolni a drága idődet, ha netán csak egyszer-kétszer tervezel feladni valamit valamelyik távoli ismerősödnek. Azonban ha előre tudod, hogy rendszeresen kell majd csomagszállítást intézned külföldre vagy belföldre, akkor jobban fogsz járni a regisztrációval. Főleg ha üzleti célból adsz fel egy fontos küldeményt. Háztól házig történő DPD csomagküldésedet már csak azzal is felgyorsíthatod, ha nem kell minden egyes alkalommal beírnod ugyanazt a címet és ugyanazokat az adatokat begépelned. Ha regisztrálsz, akkor ezeket mind lementheted, és kiválaszthatod a listádból, amikor aktuális a csomag küldése!

AKTUÁLIS DPD CSOMAGKÜLDÉS ÁRAK

Egy DPD csomagküldés ára mindig az aktuális küldeményedtől függ, de ne aggódj, nálunk ezt rendkívül egyszerűen leellenőrizheted. A megrendelésnél (miután begépelted az összes paramétert) mi automatikusan kiszámoljuk neked, hogy jelenleg milyen árakon tudsz csomagot küldeni DPD futárszolgálattal. Mivel weboldalunk DPD díjkalkulátorként is működik, neked ez csupán pár kattintásodba fog kerülni!

És végül, de nem utolsó sorban: nálunk a DPD csomagszállítási díjak mindig olcsóbbak lesznek, mint a futárszolgálat saját weboldalán. Ahogyan azt korábban is írtuk, fontos nekünk, hogy ne költekezz feleslegesen. Ez cseppet sem jelenti azt, hogy az alacsonyabb ár a minőség rovására menne, hiszen csomagküldésedet ugyanúgy a DPD fogja a szokásos megbízhatóságával elintézni. A weboldalunkra érkező megrendeléseket nagyon nagy adagokban közvetítjük a GLS felé. Így mennyiségi alapon tudunk neked olcsóbb csomagküldési árakat biztosítani!EZEKET A DPD CSOMAGKÜLDÉSI SZOLGÁLATÁSOKAT ÉRHETED EL A CSOMAGNETEN

DPD Classic Express: belföldi csomagküldés készpénzes fizetéssel

Ha a fuvar díját inkább készpénzben szeretnéd rendezni a belföldi csomagfeladáskor, akkor a küldeményed adatainak megadása és a fuvardíj kalkulátor használata után a DPD Classic Express szolgáltatással rendelheted meg a csomagod szállítását a Csomagnet weboldalán. Arra viszont figyelj, hogy a csomagodnak a szállítását 31.5 kg-os súlyhatárig vállalja a DPD Hungary Kft, és, hogy csak az előírásoknak megfelelően csomagolt küldemények kerülnek kiszállításra (megfelelően lezárt, nem tartalmaz tiltott árut stb.).
Utánvétes csomagküldést is lebonyolíthatsz a DPD segítségével. Ennek az összegét (szállítás és/vagy csomag ellenértéke) a sikeres kézbesítést követően, 7 munkanapon belül fogja neked visszautalni a cég az általad megadott bankszámlára.
Belföld csomagfeladás esetén, ha munkanapon 17:00 óráig adod le a rendelésedet, akkor a DPD futár már az azt követő munkanapon jelentkezik majd a csomagodért az általad megadott feladási címen, legyen az az otthonod, vagy akár a munkahelyed.

DPD Delta Express: belföldi csomagküldés bankkártyás fizetéssel

Ha pedig a csomagszállítás díját inkább online bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással rendeznéd, akkor a DPD Delta Express szolgáltatással is élhetsz a Csomagnet weboldalán. Ezt a lehetőséget egyébként olyankor is választhatod, amikor címzettként megérkezik hozzád egy csomag, és a feladó nem tudta (vagy netán tán nem volt hajlandó) kifizetni a belföldi csomagfeladás költségét.
A DPD Delta Express szolgáltatás akkor is jó választásnak bizonyulhat, amikor a csomag megrendelője nem egyezik sem a címzettel, sem a feladóval. Ilyen például, amikor egy barátodnak vagy egy családtagodnak szeretnél ajándékot küldeni, és egy webshoptól megrendelsz egy bizonyos terméket.
Arra viszont továbbra is figyelj, hogy a csomagodnak a szállítását fizetési módtól függetlenül továbbra is 31.5 kg-os súlyhatárig vállalja a DPD Hungary Kft, és, hogy csak a megfelelően csomagolt termékeket szállítja el a címzettig. Ugyanakkor tény, hogy amennyiben egy webáruháztól rendeled meg a terméket DPD Delta Express szolgáltatással, akkor kevés esély van arra, hogy az utóbbiból gond legyen.
Az utánvétes csomagküldés mechanikája is változatlan bankkártyás fizetés, illetve átutalás esetén: ahogy sikerült a DPD futárának kézbesítenie a csomagodat, a kézbesítés dátumától számítva 7 munkanapon belül várhatod az utánvét összegét a belföldi csomagfeladásnál megadott bankszámlára.
Ami viszont változik DPD Delta Express belföldi csomagfeladás esetén, az a rendelések leadásának határideje. Ha azt szeretnéd, hogy a futár már a rendelést következő munkanapon jelentkezzen a csomagodért, akkor egy órával korábban, azaz 16:00-ig kell leadnod ÉS kifizetned a rendelésedet!

DPD Classic Express Export: külföldi csomagküldés bankkártyás fizetéssel

Értelemszerűen akkor élhetsz ezzel a szolgáltatással a Csomagneten, ha külföldi csomagfeladást szeretnél intézni a DPD segítségével. A csomagodat Európai Uniós viszonylatban bárhová kiszállítja partnerünk. A velünk szomszédos és közelebbi országokba akár két munkanap alatt is odaér majd a csomagod a címzetthez, de a még távolabbi országok esetén sem kell majd 5 munkanapnál többet várakoznod.
Amire itt figyelned kell az az, hogy a DPD Classic Express Export külföldi csomagküldés szolgáltatást csak és kizárólag bankkártyás fizetéssel, illetve banki átutalással tudod rendezni. Ezenfelül pedig azt is tartsd fejben, hogy itt utánvétes szolgáltatást nem vehetsz igénybe.
DPD külföldi csomagküldés esetén a rendelések leadási határideje megegyezik a DPD Classic Express-éval, 17:00-ig viszont nem csak le kell adnod a rendelésedet, hanem ki is kell fizetned, úgyhogy ezzel is számolj, ha mindenképp azt szeretnéd, ha már a következő munkanapon elindulhasson a csomagod a külföldi útjára!
Természetesen a Csomagnet weboldalán nem kell mindig külön-külön kiválasztanod, hogy melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni. Felhasználóbarát felületünknek köszönhetően automatikusan a megfelelő csomagküldési szolgáltatások árait hasonlíthatod össze, attól függően, hogy belföldi vagy külföldi csomagfeladást szeretnél intézni a DPD-vel, és, hogy hogyan kívánod azt rendezni.

A DPD CSOMAGFELADÁSOK TÖRTÉNETE A 70-ES ÉVEKIG NYÚL VISSZA

A DPD egy olyan csomagküldéssel foglalkozó, nemzetközi vállalat, amit eredetileg 18 nyugat-németországi vállalat alapított 1976-ban, amikor még állt a berlini fal. Az európai hálózat kiépítése előtt a mozaikszó „Deutscher Paketdienst”-nek (szószerint: német csomagküldő szolgálat) felelt meg, utána viszont már Dynamic Parcel Distribution (dinamikus csomagszállítás) néven folytatta terjeszkedését.

A cél az elejétől fogva világos volt a DPD számára: gyorsabbá és egyszerűbbé szerették volna tenni a csomagküldést. Már az alapítást követő években sikeres volt a szolgáltatás: még ha az első évben „csak” 1,4 millió csomagot szállítottak, 4 évvel később már ötszörösére emelkedett ez a szám: 1980-ban már több mint 7 millió csomagküldést bonyolított le sikeresen a DPD. Hamarosan a legnagyobb német csomagküldő szolgálat lett belőle. A sikereinek a lendületével élve, már 1981-ben megkezdte a határokon kívüli terjeszkedését Európában.

2001-ben még ennél is intenzívebb fejlődés következett be a cégnél, amikor a francia posta leányvállalatának, a Geopost AG társaságnak tulajdonába került. Együttműködési szerződést kötöttek az ugyanúgy francia Chronopost vállalattal és a Svéd Postával, majd tovább terjeszkedtek a kelet-európai országokban is.

Ebből a terjeszkedésből született meg 2003-ban a DPD Hungary Kft. Mind belföldi, mind külföldi csomagküldés terén kiemelkedő teljesítményt nyújt azóta is a cég hazánkban, 2017-ben például 9 millió csomagot szállított. Ezért is vagyunk a Csomagnetnél büszkék arra, hogy a partnereink közt tudhatjuk a DPD-t. Ha a csomagküldésedhez őket választod a weboldalunkon, biztos lehetsz abban, hogy minőségi szolgáltatásban fogsz részesülni!

Nemzetközi szinten a DPDgroup anyacég naponta körülbelül 5 millió csomagfeladást kezel Európa közúti hálózatain és azokon túl. Mindezt a cég bőséges erőforrásai is lehetővé teszik: a DPD csomagszállításokat összességében 15 000 gépjármű végzi, és világszerte 75 000 embert foglalkoztat a vállalat. Napjainkban csaknem 500 depóval van jelen több mint 40 országban, mint például Belgium, Észtország, Brazília, Görögország, Indonézia, Dél-Afrika, és Kazahszán. Világszerte pedig 42 000 DPD csomagpontot is igénybe vehetsz.

A DPD nem csak a csomagküldést veszi komolyan, hanem a társadalmi felelősségvállalást is. 2012 óta folyamatosan küzd a karbon-semleges csomagszállításért, és 6 év alatt már 15%-kal sikerült csökkentenie a közúti szállításból származó, csomagonkénti szén-dioxid kibocsátásait. A karbon kibocsátásokat egyébként úgy lehet ellensúlyozni, hogy olyan zöld projekteket támogat utólag egy cég önkéntes „karbon kreditek” megvásárlása révén, amelyek harmadik fél által igazoltan üvegházhatású gáz kibocsátásokat kerültek el vagy kötöttek meg. Az önkéntes európai karbon kreditek piacának majd 3%-át fedik le a DPDgroup befektetései. A cég ezzel az egyik legjobb helyezéssel rendelkezik a „zöld” csomagszállító szolgáltatók között.

2019-ben pedig nem csak adományozóként, de csomagszállítási partnerként is csatlakozott a DPD az „Egy Tábla Szeretet” akcióhoz, ami többek között a vidéki és a budapesti kórházak működéséhez szükséges különböző eszközök beszerzését célozta meg. A Csomagnet partnere kisebb méretű felszereléseket vásárolt az akcióban résztvevő kórházak számára, a Bethesda Gyermekkórháznak pedig még ezenfelül is szállított nagyobb volumenű dolgokat, például paplanokat, és különféle speciális kommunikációs és zeneterápiás eszközöket.

A Csomagnet csapata több mint büszke arra, hogy a DPD is része a professzionális partnerkörünknek. Add meg pár perc alatt a csomagküldéshez szükséges adatokat, válogass az automatikusan kalkulált árak között, és akár már másnap is érkezhet a küldeményedért a DPD futára!

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express COR

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a DPD

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
*99%-ban megvalósul. 1 órás időablak

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Express

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a GLS

Belföld Csomagpont

felvételtől számított
1 munkanapos GARANTÁLT kiszállítás*
99%-ban megvalósul.

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Postahelyről Posta pontokba

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a MPL

Belföld Posta pontról Házhoz

Csomag leadástól számított
1-2 munkanapos kiszállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express

felvételtől számított 1 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 09:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 09:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 10:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 10:00-ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a TNT

Belföld Express 12:00

Csomagod az átvétel utáni munkanapon reggel 12:00 -ig odaér a címzetthez.

A csomagnet.hu partnere a DPD

Külföld Classic Export

2-9 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Külföld EuroStandard

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Külföld Csomagpontból házhoz

feladástól számított
3-9 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Economy Express

2-6 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Külföld Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a DPD

Import Classic Import

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Economy Express

2-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a TNT

Import Express

1-2 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a GLS

Import EuroImport

1-5 munkanapos szállítás
feladó országtól függ

A csomagnet.hu partnere a Pick Pack Pont

Belföld Csomagpont

Szállítás
Csomagpontból csomagpontba
2-4 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a Packeta

Belföld Csomagpont

feladástól számított
2-7 munkanapos szállítás

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Economy Export

2-8 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a FedEx

Külföld Priority Export

1-5 munkanapos szállítás
célországtól függ

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Express Saver háztól házig

felvételtől számított
1-5 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!

A csomagnet.hu partnere a UPS

Külföld Standard háztól házig

felvételtől számított
2-6 munkanapos szállítás
nyomtatás szükséges!